Olyan, hogy Tökéletes... nincs

jurakkata

Olyan, hogy tökéletes nincs. Nem lesz az, de Te sem vagy az. Lesznek rossz napjai, ahogy neked is.

De ha rágondolsz, elmosolyodsz és a szíved gyorsabban kezd verni és megszűnik minden – de tényleg minden -, ha együtt vagytok, csak Ő van és csak Te vagy neki…ha ez így van..akkor ne engedd el.

Persze lehet, hogy megszoktad, hogy hozzád verset írnak és virágokkal halmoznak el, meglepetésekkel bombáznak, amit ő még sosem tett meg. Lehet, hogy nem mutatja, mennyire nagyon fontos vagy számára, de biztos vagyok abban, hogy meg tudná törni, ha azt mondanád neki, hogy ne találkozzatok többé.

Ne legyenek elvárásaid. Éld meg vele a boldog pillanatokat, ne akard, hogy más legyen, hogy olyan legyen, mint a többi. Fogadd el őt olyannak, amilyennek megszeretted, ne akard megváltoztatni.

Ne írj kívánságlistát a kapcsolatotokhoz, egyszerűen csak örülj annak, ami éppen boldoggá tesz: hogy hallhatod a szívverését, láthatod a mosolyát, vagy az, ahogy rád néz. Mert igen, egy pillantásában is el tudsz veszni, évezredek távolságába a jelentől…

Persze lesz olyan, hogy dühös leszel rá és akkor mondd el neki, mi bánt. Sose mutass mást magadból, mint ami vagy. Vesd le az álruháidat, álarcaidat, tedd félre a játszmákat..vele nincs szükséged másnak mutatni magad.

És ha ez így lesz…akkor váltok egymás számára Tökéletessé.


Ugye tudod, hogy egyszer eljön az a Valaki, aki mindent megváltoztat, felülír...aki mellett megérzed, milyen igazán boldognak lenni...aki nem akar változtatni rajtad semmit, aki mellett önmagad lehetsz...aki, ha melletted van is hiányzik, mert nem tudsz betelni vele…és aki mellett nem kell attól rettegned, hogy átver, megcsal, visszahúz vagy könnyet csal a szemedbe.
Igen, egyszer csak betoppan az életedbe és te nem esel kétségbe, nem riadsz meg és nem próbálsz meg hadakozni ellene.

Mert azonnal összeforr a lelketek... És mert vigyáz rá és tudod, hogy nem engedné meg azt, hogy elveszítsétek egymást.

Mert a vérévé váltál.

Szeretettel: 

Jurák Kata

https://ikerlelkek.blogstar.hu/./pages/ikerlelkek/contents/blog/27039/pics/lead_800x600.jpg
ikerláng,Jurák Kata,szerelem,szerelmes idézet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?