Hidd el, hogy elérkezik majd az az Egy, akivel egyszerre dobog a szívetek

jurakkata

Hidd el, hogy elérkezik majd az az Egy, akivel annyira más lesz minden. Aki megmutatja, milyen önzetlenül szeretni, milyen őszintén, tabuk és taktikázás nélkül kapcsolódni egymáshoz.

Aki előtt vállalod a hibáidat, nem rejtve el előle semmit, mert ő így szeret, ahogy vagy, néha hisztisen, néha szétszórtan, néha ügyetlenül.

És nem akar megváltoztatni egyetlen pillanatra sem...és te is elfogadod őt teljesen, mert egymás számára így vagytok tökéletesek.

Szeretsz egyszerűen csak hozzábújni, a mellkasára hajtani a fejed és hallgatni a szívverését, belélegezni őt magadba. Vele még a hallgatás is tökéletes harmóniát eredményez. Nem kellenek szavak, nem kellenek magyarázatok, teljesen természetes az is, hogy egyszerre dobog a szívetek, egy szívfrekvencián léteztek... Azon pedig már meg sem lepődsz, hogy ugyanaz a jel van a testeteken születésetek óta. Szinte biztos, hogy beléd vésték az Égiek, hogy felismerjétek egymást.

Igen, el kell, hogy hidd: elérkezik majd számodra is az az Egy, aki nélkül nem csak hogy nem tudsz lélegezni...hanem akiből lélegzel majd. 

https://ikerlelkek.blogstar.hu/./pages/ikerlelkek/contents/blog/27714/pics/lead_800x600.jpg
bevésődés,ikerlélek szerelem,Jurák Kata
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?