A szürke ötven árnyalata nélkül

jurakkata

Köztünk minden olyan természetes. Mások a szürke ötven árnyalatáról beszélnek, nálunk pedig csak a fehér létezik. Tiszta érzelem, drámák és harcok nélkül, nem mocskolja be hazugság, játszma, féltékenység...csak Te vagy Nekem és csak Én vagyok Neked.

Olyan, mintha ősidőktől egyek lennénk. Ismerjük egymás minden rezdülését, a gondolataimban olvasol. Nem tudom, hogy ezt lehetett volna - e megtervezni ennél tökéletesebben, szerintem nem. Azt mondják, a nagy szerelmek az égben köttetnek. Nálunk ez egészen biztosan így történt.

Eddig azt hittem, hogy csak a filmekben és a romantikus regényekben van olyan, hogy "földöntúli szerelem". Aztán megismertelek és megtapasztaltam azt a csodát, amitől folyamatos ragyogás vesz körül, amit mások is észrevesznek azonnal. És abban is biztos vagyok, hogy ez nem az a hirtelen fellángoló és gyorsan elporladó szalmaláng-szerelem.

Még soha életemben nem voltam ennyire biztos magamban, mint most, veled kapcsolatban. Egyszerűen tudom, érzem, hogy örökké hozzád tartozom. Még akkor is, ha egyszer véget mondanánk, akkor sem lenne vége. És ezt mindketten tudjuk. Életeken át. 

Jurák Kata

https://ikerlelkek.blogstar.hu/./pages/ikerlelkek/contents/blog/31918/pics/lead_800x600.jpg
bevésődés,ikerláng,ikerláng idézet,ikerlélek szerelem,Jurák Kata,lélektárs,örök szerelem,szerelmes idézet
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?